Gebruikersnaam:
Paswoord:
Registreer hier
Paswoord vergeten?

Bent u op zoek naar een nieuwbouw om te huren of te kopen? Klik dan op het logo hiernaast.
Bent u op zoek naar particulier vastgoed om te huren of te kopen? Klik dan op het logo hiernaast.
Bent u op zoek naar een handelspand om te huren of te kopen? Klik dan op het logo hiernaast.
Bent u op zoek naar een vakantieverblijf om te huren of te kopen? Klik dan op het logo hiernaast.

Wat wordt er gezocht?

Wens je te weten te komen waar kandidaat huurders of kandidaat kopers naar op zoek zijn? Raadpleeg dan onze zoekertjes. Sorteren kan per provincie en sector na het aanklikken van "meer zoekertjes" onderaan de lijst. Iminix besteedt zowel aandacht aan de eigenaars van vastgoed, als aan hen die op zoek zijn naar hun ideale woonplaats, commercieel pand of vakantieverblijf. Ben je op zoek naar vastgoed? Plaats dan je gratis zoekertje waarin je jouw wensen in kan verwoorden. Wij raadplegen dagelijks ons bestand en laten het je weten wanneer er zich een mogelijk interessant aanbod voordoet.

 
Kies uw sector...
Zelf een gratis zoekertje plaatsen!

Recentste zoekertjes in de sector particulier

Type Te koop/
Te huur
Waar
Woning
Huis
te koop BELGIE
Detail Je mag me gerust een mailtje sturen wanneer u een woning aantreft met verbouwingsmogelijkheden, prijsklasse tot 200.000 euro

Woning
Huis
te koop BELGIE
Detail Graag ontvang ik aanbod van huis, open of half-open, uit Aalst-Affligem

Woning
Huis
te koop Oost-Vlaanderen
BELGIE
Detail Hallo, mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een huis, regio Aalst-Denderleeuw-Ninove ... We zoeken een relatief oud huis (nog te renoveren of onmiddellijk bewoonbaar)... Een tuin en (plaats voor) garage zijn een must... Alvast bedankt!

Appartement
Studio
te huur Oost-Vlaanderen
BELGIE
Detail Ik ben op zoek naar een geschikte studio voor één persoon, prijsklasse €300 - €400. Mocht u beschikken over zulk een woonst in Aalst (liefst zo dicht mogelijk bij station), dan kan u mij contacteren. Met vriendelijke groeten.

Grond
Bouwgrond
te koop Oost-Vlaanderen
BELGIE
Detail Wij zijn op zoek naar projectgronden voor de ontwikkeling van woonprojecten, nieuwbouwappartementen en loftprojecten in Gent en de regio rond Gent. Bij interessant aanbod, aarzel niet ons te contacteren.

Klik hier voor meer zoekertjes...
  Iminix (c) 2006